Tražimo Backend developera
Rentlio naprednom tehnologijom osnažuje industriju pružanja smještaja u turizmu omogućujući svojim korisnicima prebacivanje fokusa s administrativnih poslova na pružanje boljeg iskustva gostima. Naš tim čine iskusni i profesionalni zaljubljenici u tehologiju koji kontinuirano odgovaraju na izazove dinamičnog okruženja.

Poznavanje Go-a, MySQL-a, Git-a i Docker-a se podrazumijeva, a prednost je iskustvo rada sa GCP-om i/ili AWS-om, poznavanje Rabbitmq-a i općenito messaginga (nats.io) te poznavanje rada s Kubernetesom.

Ako si, pored poznavanja ovih tehnologija, proaktivna osoba koja odlično surađuje i komunicira unutar i izvan tima, samostalno rješavaš probleme i spreman/na si na kontinuirano učenje i napredovanje te educiranje drugih osoba u timu.
Što nudimo?
 
Što ti možemo ponuditi u ovom trenutku?

Bruto 2 plaću u rasponu od 14.000 do 18.000 kn (ovisno o tvom dosadašnjem iskustvu i znanju). Posao možeš obavljati iz našeg ureda u Zadru ili bilo koje druge lokacije koju dogovorimo.

Rad na SaaS proizvodu koji ima zadovoljne korisnike u preko 20 zemalja svijeta, na proizvodu kojim ćeš se ponositi i koji će zbog tebe postati još bolji zajedno s kolegama koji svakodnevno nastoje živjeti ove vrijednosti: https://rentl.io/o-nama
 
Zašto je baš sada pravo vrijeme za pridružiti se Rentlio timu?

Nalazimo se u najuzbudljivijem razdoblju razvoja kompanije do sada. Rastemo stabilno i pažljivo, baza korisnika svakim danom je sve veća. Imamo priliku postati jedna od najuspješnijih domaćih SaaS kompanija. U samo tri godine tim je narastao s dvoje na 14 ljudi. Prihodi su svaku godinu dvostruko veći nego godinu ranije. U potrazi smo za onima koji će svojim radom i osobnošću pozitivno utjecati na daljnji smjer razvoja.
 
Kako izgleda selekcijski proces?

Novog člana našeg tima odabrat ćemo putem sljedećih koraka selekcijskog procesa:

1) Prijava = online upitnik (30 min)
2) Pre-screening = telefonski razgovor (20 min)
3) Tehnički zadatak = uživo (30 min)
4) Intervju = razgovor uživo (60 min)
 
Krenimo! Kako ti je ime? *

 
Pozdrav, {{answer_KXr86PdLiX21}}! Kako se prezivaš? *

 
A broj mobitela? *

 
Imaš LinkedIn profil? Zalijepi nam link na svoj profil ovdje:

 
U kojem mjestu trenutno živiš? *

 
Super, {{answer_KXr86PdLiX21}}, hvala ti!
Nakon ovih osnovnih pitanja, krećemo sa zanimljivijim stvarima :) Predstavi nam se svojim riječima, ispričaj nam malo o sebi i svom dosadašnjem radnom iskustvu. *

 
Koji ti se feature u Rentliju najviše sviđa i zašto? *

 
Napiši minimalni Golang program koji će vratiti postavljeno pitanje koje se nalazi negdje u bespućima jobs.rentl.io DNS-a. *

 
I, koji je odgovor na pitanje koje si pronašao u bespućima našeg DNS-a? :) *

 
Koji blog / knjigu tehničke tematike si nedavno pročitao/la i smatraš da bi ju svaki dev trebao pročitati? *

 
Molimo te da ovdje uploadaš svoj CV. *

 
I za kraj... Napiši nam ukratko nešto o privatnom ili poslovnom uspjehu kojim se iznimno ponosiš. *

Puno hvala, {{answer_KXr86PdLiX21}}! Tvoja prijava je uspješno zaprimljena i koristit ćemo ju u svrhu ovog selekcijskog postupka. Nakon što proučimo sve pristigle prijave javit ćemo ti odluku o tome ideš li u sljedeći korak selekcijskog procesa.
Powered by Typeform
Powered by Typeform