Tražimo Frontend developera
Rentlio naprednom tehnologijom osnažuje industriju pružanja smještaja u turizmu omogućujući svojim korisnicima prebacivanje fokusa s administrativnih poslova na pružanje boljeg iskustva gostima. Naš tim čine iskusni i profesionalni zaljubljenici u tehologiju koji kontinuirano odgovaraju na izazove dinamičnog okruženja.

Poznavanje HTML-a, CSS-a, SASS-a, Javascript-a i GIT-a se podrazumijeva, a prednost je poznavanje nekog JS frameworka (backbone, vue, react) i iskustvo u pisanju testova (jasmine i mocha).

Ako si, pored poznavanja ovih tehnologija, proaktivna osoba posvećena detaljima i korisnicima, poznaješ UX/UI principe, odlično surađuješ i komuniciraš unutar i izvan tima, samostalno rješavaš probleme i spreman/na si na kontinuirano učenje i napredovanje.
Što nudimo?
 
Što ti možemo ponuditi u ovom trenutku?

Bruto 2 plaću u rasponu od 14.000 do 18.000 kn (ovisno o tvom dosadašnjem iskustvu i znanju). Posao možeš obavljati iz našeg ureda u Zadru ili bilo koje druge lokacije koju dogovorimo.

Rad na SaaS proizvodu koji ima zadovoljne korisnike u preko 20 zemalja svijeta, na proizvodu kojim ćeš se ponositi i koji će zbog tebe postati još bolji zajedno s kolegama koji svakodnevno nastoje živjeti ove vrijednosti: https://rentl.io/o-nama
 
Zašto je baš sada pravo vrijeme za pridružiti se Rentlio timu?

Nalazimo se u najuzbudljivijem razdoblju razvoja kompanije do sada. Rastemo stabilno i pažljivo, baza korisnika svakim danom je sve veća. Imamo priliku postati jedna od najuspješnijih domaćih SaaS kompanija. U samo tri godine tim je narastao s dvoje na 14 ljudi. Prihodi su svaku godinu dvostruko veći nego godinu ranije. U potrazi smo za onima koji će svojim radom i osobnošću pozitivno utjecati na daljnji smjer razvoja.
 
Kako izgleda selekcijski proces?

Novog člana našeg tima odabrat ćemo putem sljedećih koraka selekcijskog procesa:

1) Prijava = online upitnik (30 min)
2) Pre-screening = telefonski razgovor (20 min)
3) Tehnički zadatak = uživo (30 min)
4) Intervju = razgovor uživo (60 min)
 
Krenimo! Kako ti je ime? *

 
Pozdrav, {{answer_RSvbMUzk72m8}}! Kako se prezivaš? *

 
A broj mobitela? *

 
Imaš LinkedIn profil? Zalijepi nam link na svoj profil ovdje:

 
U kojem mjestu trenutno živiš? *

 
Super, {{answer_RSvbMUzk72m8}}, hvala ti!
Nakon ovih osnovnih pitanja, krećemo sa zanimljivijim stvarima :) Predstavi nam se svojim riječima, ispričaj nam malo o sebi i svom dosadašnjem radnom iskustvu. *

 
Koji ti se feature u Rentliju najviše sviđa i zašto? *

 
Možeš li objasniti što je problematično u ovom kodu. I kako bi to popravio/la? *

 
Koji blog / knjigu tehničke tematike si nedavno pročitao/la i smatraš da bi ju svaki dev trebao pročitati? *

 
Molimo te da ovdje uploadaš svoj CV. *

 
I za kraj... Napiši nam ukratko nešto o privatnom ili poslovnom uspjehu kojim se iznimno ponosiš. *

Puno hvala, {{answer_RSvbMUzk72m8}}! Tvoja prijava je uspješno zaprimljena i koristit ćemo ju u svrhu ovog selekcijskog postupka. Nakon što proučimo sve pristigle prijave javit ćemo ti odluku o tome ideš li u sljedeći korak selekcijskog procesa.
Powered by Typeform
Powered by Typeform